Mäntsälän Englanninkielinen Montessorileikkikoulu

Henkilökunta

              ryhmäkuva staff 2017

 

Crystal Nuuttila

Crystal Nuuttila, leikkikoulun johtaja / sosionomi AMK / montessoriohjaaja

Crystal (sanotaan ´Kristal´) on toiminut leikkikoulun johtajana vuodesta 1998. Hän on syntynyt ja kasvanut Kaliforniassa, Santa Barbarasta vähän pohjoiseen. Hän on asunut Mäntsälässä vuodesta 1988 alkaen. Crystalin molemmat pojat ovat olleet leikkikoulussa.
Hänellä on yliopisto-opintoja kasvatuspsykologiasta ja sosionomin amk tutkinto (esi- ja alkuopetus -painotus) sekä Higher National Diploma in Care Facility Management. Crystal valmistui AMI-montessoriohjaajaksi keväällä 2009. Crystal on suorittanut SPR:n ensiapu 1 kurssin.

 


Riikka Erkkila
Riikka Erkkilä, leikkikoulun vs. johtaha, sosionomi AMK / lähihoitaja                              / AMI montessoriohjaaja

Riikka on työskennellyt leikkikoulussa syksystä 2011 alkaen. Riikka asuu perheineen Hyvinkäällä. Riikka valmistui AMI montessoriohjaajaksi keväällä 2015.  Riikka on suorittanut SPR:n hätäensiapu kurssin. 

 

 susu nettikuva

 

 

Susanna Seppälä, lähihoitaja / lastentarhanopettaja / AMI montessoriohjaaja

Susanna on aloittanut leikkikoulussa esiopettajana syksyllä 2016. Susanna valmistui montessoriohjaajaksi 1998. Hän on työskennellyt aiemmin Mäntsälän kunnan päiväkodeissa sekä leikkikoulussamme. Susanna on suorittanut SPR:n hätäensiapu kurssin.

 

 

 

 

 Mirella Pynninen, lähihoitaja/ montessoriohjaaja

Mirella on palannut leikkikouluun  syksyllä 2017. 

 


120 0540

 Karoliina Siermala, 
 sosionomi AMK / montessoriavustaja 

Karoliina on aloittanut leikkikoulussa montessoriavustajana syksyllä 2015. Hän on suorittanut SPR:n ensiapu 1 & 2 kurssin.

 

 

 

 

 

Milla Viitala, lastenohjaaja / montessoriavustaja

Milla on aloittanut leikkikoulussa montessoriavustajana syksyllä 2017.

 

 

 

Tuija Grönroos

Tuija Grönroos, leikkikouluavustaja

Tuija on työskennellyt leikkikoululla syksystä 2011 alkaen. Hän on aikaisemmin työskennellyt useita vuosia Mäntsälän Saviahon päiväkodin ruokavastaavana. Tuijan työtehtäviin kuuluu ruokapalvelu, leikkikoulun taloudenhoito sekä lasten perushoito. Tuija on suorittanut SPR:n hätäensiapu kurssin.


©2018 Mäntsälän englanninkielinen Montessorileikkikoulu

Puh. (019) 688 1350 Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Website by Webteca.fi